Vi har möjlighet att ta emot fler elever till hösten, välkomna till oss! Hos oss rider eleverna i små grupper, vi har massor av aktiviteter och klubbtävlingar, och för de mer rutinerade ryttarna finns även möjlighet att tävla lokalt på våra hästar. Kolla gärna in oss på Facebook för att se allt som händer hos oss!

Vi kommer att starta upp en nybörjargrupp för barn och ungdomar på onsdagar kl 17.15, till en början ingår grundläggande teori samt ridning och lektionstiden är 45 min. Till nybörjargruppen behöver en vuxen vara med som kan leda hästen under lektionen.

Vi har även platser lediga i nybörjargrupp för vuxna (de har ridit ca 10 gånger) samt i grupper på i stort sett alla nivåer, både på ponny och häst. Det finns även några platser kvar på hoppträning för dem som ridit längre, för att hoppträna krävs att man även rider i ordinarie grupp. Vi tittar även på möjligheten att starta en grupp i WE (working equitation) om intresset är tillräckligt stort.

Vår öppna grupp för mindre rutinerade elever, där man bokar en gång i taget och rider 30 min kommer att fortsätta på lördagar, preliminärt på samma tid som nu, 15.45. Även här ska en vuxen följa med för att leda hästen.

Om ni har frågor eller är intresserade av att börja rida hos oss så skicka ett mail till stallet@roogard.nu så försöker vi hitta en lämplig plats. Det går även bra att ringa vår ridskolechef Cajsa Fornander på 073-2018899 om du har några funderingar!