Bra att veta för dig som rider hos oss: 

Kom i tid till lektionen så du hinner göra i ordning din häst innan. Minst 20 minuter. Våra hästar går för det mesta bara en lektion och vill bli lite ompysslade efter också.

Det är din instruktör som delar ut hästarna, med mål att det ska bli så bra som möjligt för gruppen. Har du frågor och önskemål prata med instruktören.

Grupperna på nivå 1-2 behöver ofta lite mer tid och träning i stallet varvid tiden i ridhuset ofta blir ca 45 min.

Vi flyttar inte elev till annan grupp under terminen om inte det finns synnerliga skäl. Vi tycker att det är viktigt att hålla ihop grupperna  även om kunskapen kan variera lite. Våra instruktörer är duktiga att se och ge alla den träning dom behöver. En nivå kan ta väldigt olika lång tid, 1-3 år, beroende på,  framför allt hur gammal man är när man börjar.

Det finns Vi i Stallet-aktiviteter några gånger per termin med häst och stallteori samt massor med bus och skratt med stallkompisarna. Håll koll på anslagstavlan för anmälan. Alla medlemmar välkomna.

Avbokning av ridtid ska ske senast kl. 9.00 samma dag för att du ska få möjlighet att rida igen. Avbokning sker bäst på SMS , 070 248 82 47. Vi är dock glada om du meddelar förhinder även senare, så vi kan planera hästarnas arbete bättre.

Igenridning sker i mån av plats och i likvärdig eller grupp på lägre nivå. Max tre igenridningar/termin. Kan inte flyttas till nästa termin. Efter godkännande av instruktören kan du låta annan elev ta din plats.

Uppsägning av ridtid ska ske skriftligt på mail,  stallet@roogard.nu  Det är 4 veckors uppsägning, resterande terminsavgift återbetalas.

Välkomna till oss på Roo Gård önskar alla instruktörer

Ridskolan